• MASCARVONE BEZGLUTENOWE BIO 250 g - ZUGER

Wegański SER mascarpone Bardzo gęsty, kremowy. Idealnie się ubija, łączy z innymi dodatkami. Może być stosowany wszędzie tam, gdzie potrzebny jest roślinny zamiennik sera. Doskonały do przygotowania kremów cukierniczych czy wegańskiego „tiramisu”.

21.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
woda, olej rzepakowy* (17 %), tłuszcz kokosowy* (15 %), mąka grochowa* (4 %), mąka ryżowa*, surowy cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: agar, sól, emulgator: lecytyny (słonecznika*), ekstrakt waniliowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wegański SER mascarpone na bazie oleju rzepakowego.
Bardzo gęsty, kremowy. Idealnie się ubija, łączy z innymi dodatkami. Może być stosowany wszędzie tam, gdzie potrzebny jest roślinny zamiennik sera. Doskonały do przygotowania kremów cukierniczych czy wegańskiego „tiramisu”.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1318 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 6,5 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 1,4 g
Sól: 0,15 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): ZUGER (nabiał)
KRAJ PRODUCENTA: Szwajcaria
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci