-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
-
-
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
- Kategorie
- Szukaj
-
Producent - EKO ŁUKTA nabiał POLSKA
Od producenta:Jesteśmy niewielką mleczarnią położoną na Mazurach w malowniczej
miejscowości Łukta. Mnogość jezior, łąk i lasów dookoła nas idealnie
komponuje się z naszą ideą, która towarzyszy nam od samego początku –
zdrowie i ekologia ponad wszystko!
W roku 2008 rozpoczęliśmy produkcję ekologicznych wyrobów mleczarskich. Produkcja odbywa się w sposób tradycyjny. Wiele czynności wykonywana jest przez naszych pracowników ręcznie, ograniczając przy tym udział maszyn w procesie produkcyjnym.
Za cel obraliśmy sobie produkcję wyrobów o prostym składzie i niepowtarzalnym smaku. Surowce potrzebne do produkcji pozyskujemy z lokalnych, ekologicznych upraw oraz hodowli. To właśnie wyselekcjonowane surowce, w połączeniu z tradycyjnymi metodami produkcji tworzą jakość naszych produktów. Wdrożyliśmy system HACCP, który jest systemem nadzoru nad żywnością, ukierunkowanym na likwidację bezpośrednich przyczyn zagrożeń zdrowia, bezpośrednio w miejscu ich powstawania. Przeprowadzamy także audyty wewnętrzne. Dodatkowo, każda partia naszych produktów badana jest pod kątem analiz fizykochemicznych oraz mikrobiologicznych. Dodatkowym certyfikatem posiadanym przez nas jest certyfikat „Jakość, tradycja”.
W roku 2008 rozpoczęliśmy produkcję ekologicznych wyrobów mleczarskich. Produkcja odbywa się w sposób tradycyjny. Wiele czynności wykonywana jest przez naszych pracowników ręcznie, ograniczając przy tym udział maszyn w procesie produkcyjnym.
Za cel obraliśmy sobie produkcję wyrobów o prostym składzie i niepowtarzalnym smaku. Surowce potrzebne do produkcji pozyskujemy z lokalnych, ekologicznych upraw oraz hodowli. To właśnie wyselekcjonowane surowce, w połączeniu z tradycyjnymi metodami produkcji tworzą jakość naszych produktów. Wdrożyliśmy system HACCP, który jest systemem nadzoru nad żywnością, ukierunkowanym na likwidację bezpośrednich przyczyn zagrożeń zdrowia, bezpośrednio w miejscu ich powstawania. Przeprowadzamy także audyty wewnętrzne. Dodatkowo, każda partia naszych produktów badana jest pod kątem analiz fizykochemicznych oraz mikrobiologicznych. Dodatkowym certyfikatem posiadanym przez nas jest certyfikat „Jakość, tradycja”.
MASŁO EKSTRA KOSTKA (82 % TŁUSZCZU) BIO 200 g
| Dostępność | Duża dostępność |
15.45
SKŁADNIKI
śmietanka pasteryzowana* (z mleka) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
| Dostępność | Duża dostępność |
16.45
EKOLOGICZNY TWARÓG PÓŁTŁUSTY
| Dostępność | Duża dostępność |
7.65
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|