
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
- Szukaj
-
KIEŁKOWNICA I KIEŁKI
Świeże kiełki bogate są w witaminę A, B, C, E, H, w niektórch znajdziemy nawet B12 Zawierają duże ilości wapnia, żelaza, siarki, magnezu, potasu oraz biotynę, cynk, selen i mikroelementy-lit i chrom. Dzięki dużej zawartości roślinnego białka wpływają na budowę i odbudowę komórek i tkanek. Obniżają poziom złego cholesterolu. Chronią organizm przed anemią. Poprawiają trawienie. Regenerują organizm. Przypisuje im się również właściwości odmładzające.Jedzmy więc świeże kiełki dla zdrowia i urody.
Skład świeże ekologiczne kiełki(rzodkiewka 40 %, lucerna 40 %, soczewica 20 %)
Dostępność | Duża dostępność |
4.75
Świeże kiełki zbóż, roślin strączkowych i warzyw mają wyjątkową wartość odżywczą. Teraz dzięki naczyniu do kiełkowania Bio-Natury możesz przez cały rok cieszyć się smakiem oraz właściowściami zdrowotnymi zawsze świeżych kiełków.
Dostępność | Duża dostępność |
35.95
Kiełki są najbardziej życiodajnym pożywieniem w świecie, ponieważ spożywa się je wtedy, kiedy roślina jest tak żywotna jak nigdy później.
Dostępność | Duża dostępność |
6.55
Kiełki są najbardziej życiodajnym pożywieniem w świecie, ponieważ spożywa się je wtedy, kiedy roślina jest tak żywotna jak nigdy później.
Dostępność | Duża dostępność |
8.45
Kiełki są najbardziej życiodajnym pożywieniem w świecie, ponieważ spożywa się je wtedy, kiedy roślina jest tak żywotna jak nigdy później.
Dostępność | Duża dostępność |
3.55
Nasiona lucerny do kiełkowania.Waga: 80g.Producent: Diet-Food.
Dostępność | Duża dostępność |
5.85
Nasiona na kiełki Rzeżucha 80g
3.95
Kiełki są najbardziej życiodajnym pożywieniem w świecie, ponieważ spożywa się je wtedy, kiedy roślina jest tak żywotna jak nigdy później.
Dostępność | Duża dostępność |
8.99
Nasiona rzodkiewki do kiełkowania. Waga: 80g. Producent: Diet-Food.
5.35
Zawierają dużo cynku, żelaza, miedzi, fosforu, wapnia, siarki oraz witamin D i E. Szczególnie zalecane jako uzupełnienie diet, zwłaszcza wegetariańskiej.
Dostępność | Średnia dostępność |
5.45
Zawierają dużo żelaza, magnezu, miedzi, cynku, fosforu i wapnia. Są źródłem witaminy A, B, C, E. Lekkostrawne, wzmacniają organizm. Pozytywnie wpływają na stan zębów.
2.99
Są bardzo bogate w witaminy C, PP, P, B, związki potasu, magnezu, wapnia, siarki oraz mikroelementy. Są silnym przeciwutleniaczem. Wzmacniają organizm, poprawiają stan skóry, paznokci i włosów.
Dostępność | Duża dostępność |
4.85