-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
kombucha
Ekologiczny grzybek scoby. Starter do kombuchy. Produkt niepasteryzowany.
| Dostępność | Średnia dostępność |
20.95
Ta kombucha powstała z fermentacji na drzewie bukowym: świeża, z kwiatową nutą i doskonale zrównoważoną kwasowością.
| Dostępność | Duża dostępność |
33.95
Wyczuwalny smak winogron czyni tą kombuchę udaną analogią do białego wina, ale za sprawą fermentacji na bukowym drzewie jej smak jest wyjątkowo ciekawy.
| Dostępność | Duża dostępność |
33.95
Niepasteryzowany napój z zielonej herbaty poddanej procesowi naturalnej fermentacji.
| Dostępność | Duża dostępność |
30.85
Delikatne połączenie fermentowanej herbaty z mieszanką płatków róż i owoców dzikiej róży z holenderskiej prowincji Duin-en Bollenstreek. Delikatnie musująca.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65
Delikatna kombucha fermentowana z płatkami dębu to prawdziwie królewski smak.
| Dostępność | Duża dostępność |
33.95
Idealna do świętowania dla wszystkich pokoleń, od najmłodszego do najstarszego.
| Dostępność | Duża dostępność |
33.95
Niepasteryzowany napój naturalnie musujący na bazie naparu z herbaty z syropem truskawkowym poddany procesowi fermentacji.
| Dostępność | Średnia dostępność |
12.95
Kombucha ta jest mieszanką owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego z północy Brazylii i imbiru z indyjskiej prowincji Gudźarat. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z imbirem i acerolą. Delikatnie musująca.przecier z aceroli* (1,7 %), ekstrakt imbiru (0,3 %)
(* certyfikowany składnik ekologiczny)
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65
Kombucha ta łączy w sobie intensywność kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo z aromatycznym imbirem i pieprzem.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65
Kombucha ta jest mieszanką owoców z Ameryki Południowej. Słodycz mango rosnącego w górskim klimacie kolumbijskich Kordylierów przełamuje tropikalny smak peruwiańskiej marakui, by razem stworzyć orzeźwiającą kompozycję.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65
Kombucha ta jest mieszanką włoskiego ogórka z Toskanii z mocnym aromatem kolendry z prowincji Trentino-Alto. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z ogórkiem i kolendrą. Delikatnie musująca.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65