- Kategorie
- Szukaj
-
pieczywo panierki tortilla
Bułka tarta bezglutenowa 500g
19.95
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Dodatkowo, bułka ta doskonale sprawdzi się w tradycyjnej pizzy sycylijskiej, gdzie stanowi bazę pod wykładany na wierzch ser.
Dostępność | Średnia dostępność |
10.35
Chleb bezglutenowy pku krojony
Dostępność | Mało |
15.45
Bezglutenowy bochenek szlachecki , chleb ciemny krojony.
Dostępność | Średnia dostępność |
16.65
Bochenek Szlachecki jasny niskobiałkowy PKU 200 g
11.65
Pyszny chleb bezglutenowy ciemny. W połączeniu z masłem oraz świeżymi dodatkami stanowi podstawę zbilansowanego śniadania. Bardzo dobrze smakuje w postaci grzanek, przypieczony w tosterze lub piekarniku.
Dostępność | Duża dostępność |
9.75
CHLEB BEZGLUTENOWY BEZ MLEKA, JAJ, KUKURYDZY KROJONY
Dostępność | Duża dostępność |
16.45
Pełnoziarniste pieczywo zawiera siemię lniane, ziarna słonecznika i prosa. Dzięki temu wyróżnia się na tle innych propozycji wysoką zawartością błonnika, który ułatwia wszystkie procesy trawienne. Poza tym chleb wieloziarnisty bez glutenu ma atrakcyjną formę i rewelacyjnie sprawdza się jako baza kanapek oraz jest idealny do grzanek, zapiekanek, a także tostów, które uwielbiają młodsi i starsi. Marki Schar chleb nie ma w składzie jajek, mleka oraz skrobi pszennej i dlatego jest bezpieczny nie tylko dla osób na diecie bezglutenowej. Dodatkowo wzbogacony jest o roślinne włókno psyllium, które sprawia, że pieczywo jest bardziej odżywcze
Dostępność | Średnia dostępność |
10.35
Bezglutenowy chleb z ziaren, bez mleka, jajek oraz drożdży i cukru.
Dostępność | Duża dostępność |
14.25
Pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Niska zawartość cukrów
Dostępność | Duża dostępność |
8.45
Składniki: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik roślinny (psylium), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; olej słonecznik...
Dostępność | Średnia dostępność |
10.35
Panierka z obrobionej termicznie ciecierzycy to zdrowa, naturalna alternatywa dla tradycyjnej bułki tartej, bez alergenów i konserwantów.
Dostępność | Średnia dostępność |
11.75