- Kategorie
- Szukaj
-
do gotowania smażenia i pieczenia
olej z nieprażonych ziaren arganii* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Średnia dostępność |
69.15
Ten uniwersalny olej idealnie nadaje się do smażenia, pieczenia i smażenia w głębokim tłuszczu. Uzyskiwany jest ze specjalnych, mocno oleistych odmian słonecznika i wyróżnia się wyjątkową odpornością na wysokie temperatury – aż do 210°C.
Dzięki procesowi odwadniania bezpośrednio po tłoczeniu olej ma neutralny smak i zapach. Dzięki temu doskonale podkreśla aromaty potraw – można na przykład zastąpić nim MASŁO w kruchych wypiekach i ciastach. Co więcej, produkt nadaje się do szybkiego obsmażania i smażenia w głębokim tłuszczu mięs, RYB, tofu, burgerów warzywnych oraz ziemniaków.
Olej wymieniać maksymalnie po 10 użyciach.
Dostępność | Duża dostępność |
31.85
Ten uniwersalny olej idealnie nadaje się do smażenia, pieczenia i smażenia w głębokim tłuszczu. Uzyskiwany jest ze specjalnych, mocno oleistych odmian słonecznika i wyróżnia się wyjątkową odpornością na wysokie temperatury – aż do 210°C.
Dzięki procesowi odwadniania bezpośrednio po tłoczeniu olej ma neutralny smak i zapach. Dzięki temu doskonale podkreśla aromaty potraw – można na przykład zastąpić nim MASŁO w kruchych wypiekach i ciastach. Co więcej, produkt nadaje się do szybkiego obsmażania i smażenia w głębokim tłuszczu mięs, RYB, tofu, burgerów warzywnych oraz ziemniaków.
Olej wymieniać maksymalnie po 10 użyciach.
Dostępność | Duża dostępność |
20.65
Mieszanka oleju słonecznikowego i oliwy z oliwek extra virgin o smaku chili i pomidora. Odpowiednia do pieczenia. Idealny w połączeniu z pizzą, makaronem lub do marynowania. Zaledwie kilka kropel wystarcza, aby wzbogacić smakowo danie.
Dostępność | Duża dostępność |
28.95
Kompozycja MASŁA ghee i oleju słonecznikowego zawiera wielonienasycone kwasy tłuszczowe (kwas linolowy) oraz witaminę E. Intensywny smak MASŁA idealnie pasuje do warzyw, smażonych ziemniaków, naleśników i ryb.
Dostępność | Duża dostępność |
44.95
Połączenie oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i oleju słonecznikowego bogatego w kwas oleinowy, idealnie nadaje się do kuchni śródziemnomorskiej.
Dostępność | Duża dostępność |
46.55
Połączenie oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i oleju słonecznikowego bogatego w kwas oleinowy, idealnie nadaje się do kuchni śródziemnomorskiej.
Dostępność | Duża dostępność |
25.95
Zaletą ekologicznego oleju kokosowego rafinowanego jest brak zapachu i wyższa temperatura spiekania, dzięki temu olej ten jest bardziej uniwersalny i ma szersze zastosowanie w kuchni wszędzie tam, gdzie zależy nam na niezmienionym smaku potraw. Doskonały do domowych wypieków jako zamiennik margaryny, a także do produkcji wegańskich smalczyków.
Dostępność | Duża dostępność |
15.95
Do pieczenia, smażenia i przyrządzania potraw w woku.
Dostępność | Duża dostępność |
31.35
Zaletą ekologicznego oleju kokosowego rafinowanego jest brak zapachu i wyższa temperatura spiekania, dzięki temu olej ten jest bardziej uniwersalny i ma szersze zastosowanie w kuchni wszędzie tam, gdzie zależy nam na niezmienionym smaku potraw. Doskonały do domowych wypieków jako zamiennik margaryny, a także do produkcji wegańskich smalczyków.
Dostępność | Duża dostępność |
26.85
Idealny dla sportowców i osób przestrzegających diety ketogennej. Substytut klasycznego oleju do smażenia. Opakowanie zawiera 83 sugerowanych porcji produktu
Dostępność | Mało |
29.95
Olej jest stabilny termicznie, może byc stosowany do gotowania i pieczenia. Tłoczony na zimno..
Dostępność | Średnia dostępność |
63.95