-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
- Szukaj
-
płatki otręby błonniki
Błonnik akacjowy inaczej nazywany gumą arabską jest bezzapachowy, bez smaku, bezbarwny. Charakteryzuje się dobra rozpuszczalnością w wodzie. Polecamy jako dodatek do jogurtów,musli,płatków śniadaniowych,kefirów i różnych sosów.Przed spożyciem dokładnie wymieszać.
Dostępność | Duża dostępność |
24,95 zł
Błonnik bambusowy jest bezwonny i ma neutralny smak, jest niskokaloryczny i praktycznie nie zawiera węglowodanów (0,1g w 100g)
Dostępność | Duża dostępność |
12,90 zł
Suplement diety. Rozpuszczalny błonnik.
Dostępność | Duża dostępność |
26,99 zł
Suplement diety.
Zaleca się spożywać 2 razy dzeinnie przed śniadaniem i kolacją po 6 g (1 czubata łyżeczka). Należy zalać suplement ciepłą wodą, odczekać 5-10 minut i wypić. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. W trakcie spożywania błonnika zaleca się picie 2 l wody dziennie.
Dostępność | Duża dostępność |
17,95 zł
Ekologiczny błonnik witalny jest połączeniem nasion babki płesznik oraz łusek babki jajowatej w proporcji 4:1. Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu przewodu pokarmowego. Błonnik witalny najlepiej spożywać w postaci napoju, zalany wodą, mlekiem lub sokiem owocowym. Może stanowić także dodatek do jogurtu, pieczywa lub zagęszczacz do zup i sosów.
18,25 zł
Zbożowe gwiazki o smaku czarnej porzeczki to propozycja dla całej rodziny. Zachwyci i starszych, i młodszych. Do idealny dodatek do różnego rodzaju jogurtów, a także jako samodzielna przekąska.Źródło ryboflawiny, niacyny, żelaza, fosforu, cynku i magnezu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Dostępność | Średnia dostępność |
9,55 zł
Ekologiczne otręby ORKISZowe powstają podczas procesu przemiału ORKISZu na grys orkiszowy. W skład otrąb wchodzi głównie zewnętrzna, najbardziej wartościowa warstwa ziarna. Otręby są doskonałym źródłem błonnika. Doskonale smakują z przetworami MLECZNYmi. Mogą stanowić dodatek do musli, płatków, zup, sałatek i sosów. Polecamy również wykorzystanie otrąb w domowych wypiekach i potrawach mącznych. Otręby przed spożyciem zalecamy poddać krótkotrwałej obróbce cieplnej.
Dostępność | Duża dostępność |
4,25 zł
Ekologiczne otręby OWSIANE, to produkt powstający przy przemiale owsa na mąkę owsianą. W skład otrąb wchodzi w głównej mierze zewnętrzna, najbardziej wartościowa warstwa ziarna, tj. okrywa owocowo - nasienna. Otręby są doskonałym źródłem błonnika. Polecamy jako dodatek do porannej kaszki śniadaniowej oraz jako panierkę do kotletów, dodatek do ciast, pasztetów warzywnych, chleba, sosów. Otręby przed spożyciem zalecamy poddać krótkotrwałej obróbce cieplnej.
Dostępność | Duża dostępność |
7,95 zł
SKŁADNIKI
płatki JĘCZMIENNE*, płatki Z PSZENICY ORKISZ*, płatki OWSIANE*, płatki ŻYTNIE* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować w pro...
Dostępność | Duża dostępność |
11,25 zł
Ekologiczne płatki amarantusowe uzyskuje się z gniecionych ziaren amarantusa. Płatki amarantusowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Dostępność | Duża dostępność |
12,45 zł
Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami. Polecamy jako dodatek do potraw mięsnych, zup, a także do musli i deserów. Z płatków gryczanych można również upiec chleb gryczany.
Dostępność | Duża dostępność |
8,95 zł
Ekologiczne płatki gryczane powstają z gniecionych ziaren gryki. Charakteryzują się niemal takimi samymi właściwościami jak kasza gryczana. Można je spożywać samodzielnie lub z innymi płatkami. Polecamy jako dodatek do potraw mięsnych, zup, a także do musli i deserów. Z płatków gryczanych można również upiec chleb gryczany.
Dostępność | Duża dostępność |
15,35 zł
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|