
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
- Szukaj
-
płatki otręby błonniki
Suplement diety. Rozpuszczalny błonnik.
Dostępność | Duża dostępność |
24.99
Otręby OWSIANE to łuska ziarna owsa, bogata w błonnik, który przyspiesza przesuwanie się treści pokarmowych w jelitach.
Dostępność | Duża dostępność |
7.95
Płatki jaglane można jeść z mlekiem, jogurtem czy kefirem, świetnie smakują z nasionami, orzechami i suszonymi owocami.
Mogą być składnikiem wypieków i deserów.
Dostępność | Średnia dostępność |
6.62
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Dostępność | Duża dostępność |
17.55
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami. Sposób przygotowania: płatki gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub MLEKA) na wolnym ogniu ok. 10 minut od czasu do czasu mieszając.
Dostępność | Duża dostępność |
12.35
Błonnik bambusowy jest bezwonny i ma neutralny smak, jest niskokaloryczny i praktycznie nie zawiera węglowodanów (0,1g w 100g)
Dostępność | Duża dostępność |
12.90
Składniki: Płatki owsiane bezglutenowe 100%.
Wyprodukowano w Unii Europejskiej.
Produkt może zawierać alergeny: migdały (konfekcjonowane w zakładzie).
&n...
Dostępność | Duża dostępność |
9.99
Płatki owsiane bezglutenowe górskie BIO 500 g
Dostępność | Duża dostępność |
12.95
Ekologiczne płatki kukurydziane bez soli i cukru
Dostępność | Średnia dostępność |
12.99
Ekologiczne płatki kukurydziano-czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Dostępność | Duża dostępność |
11.85
PŁATKI OWSIANE BŁYSKAWICZNE BEZGLUTENOWE 500 g
Dostępność | Duża dostępność |
12.45
Ekologiczna mielona łuska gryczana to niezwykle ciekawy i cenny dodatek do diety! Cieszy się coraz większym zainteresowaniem na rynku spożywczym z uwagi na swoje cenne właściwości odżywcze. Polecamy jako dodatek do jogurtów, musli, płatków śniadaniowych, kefirów i różnych sosów. Przed spożyciem dokładnie wymieszać. Wysoka zawartość błonnika.
9.45