- Kategorie
- Szukaj
-
MAKARONY EKOLOGICZNE
Makaron lubią raczej wszyscy, jest szybki w przygotowaniu i sycący. Kształtów jest całe mnóstwo: wstążki, rurki, spaghetti, kokardki, nitki, każdy z nas ma swoje ulubione. Najbardziej znane są z semoliny, ale niewątpliwie warto sięgać po makarony orkiszowe, gryczane, ryżowe lub z roślin strączkowych (są szybciej trawione). Nadwyżkę ugotowanego makaronu możemy wykorzystać do sałatki lub zapiekanki. Makarony ekologiczne mają w pełni naturalny skład i są bogate w witaminy i pierwiastki.
Pierożki z makaronowego ciasta orkiszowego z pikantnym nadzieniem z soczewicy czerwonej.
16.35
Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem
Dostępność | Duża dostępność |
20.45
SKŁADNIKI
semolina (mąka z pszenicy durum)*, jaja świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Duża dostępność |
7.75
SKŁADNIKI
semolina (mąka z pszenicy durum)*, jaja świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Duża dostępność |
7.75
SKŁADNIKI
mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) bez glutenu w składnikach
Dostępność | Duża dostępność |
11.65
MAKARON (GRYCZANY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - APOTHEKE
Dostępność | Duża dostępność |
11.95
Makaron tagliatelle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii).
To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków.
10.45
Dostępność | Duża dostępność |
6.45
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
6.99
makaron bezglutenowy świderki bio
Dostępność | Duża dostępność |
12.75
MAKARON RURKI BEZGLUTENOWY BIO
Dostępność | Duża dostępność |
12.78
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Duża dostępność |
12.11