-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
- Szukaj
-
miso i sos sojowy
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.
Dostępność | Duża dostępność |
39,00 zł
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
Dostępność | Duża dostępność |
31,95 zł
Niepasteryzowane miso z SOI i jęczmienia.
Dostępność | Duża dostępność |
40,95 zł
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
30,45 zł
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni
Dostępność | Duża dostępność |
41,00 zł
SKŁADNIKI
ryż*, nasiona soi* (37%), woda, nierafinowana sól morska, enzym (aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Mało |
31,95 zł
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Dostępność | Duża dostępność |
16,45 zł
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Dostępność | Duża dostępność |
23,95 zł
Sos SOJOWY wyróżnia się charakterystycznym słonym smakiem. Stosując go do doprawiania posiłku, możemy już zrezygnować z dodawania soli.
Dostępność | Duża dostępność |
31,55 zł
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
Dostępność | Duża dostępność |
23,95 zł
Tradycyjnie sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
25 % mniej soli w porównaniu do sosu sojowego.
Dostępność | Duża dostępność |
46,95 zł
Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Dostępność | Duża dostępność |
25,95 zł
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|