- Kategorie
- Szukaj
-
miso i sos sojowy
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.
Dostępność | Duża dostępność |
39.95
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
Dostępność | Duża dostępność |
31.95
Niepasteryzowane miso z SOI i jęczmienia.
Dostępność | Duża dostępność |
40.95
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
30.45
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni
Dostępność | Duża dostępność |
41.00
SKŁADNIKI
ryż*, nasiona soi* (37%), woda, nierafinowana sól morska, enzym (aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Mało |
31.95
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
16.45
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Dostępność | Duża dostępność |
23.95
Sos SOJOWY wyróżnia się charakterystycznym słonym smakiem. Stosując go do doprawiania posiłku, możemy już zrezygnować z dodawania soli.
Dostępność | Duża dostępność |
31.55
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
Dostępność | Duża dostępność |
23.95
Tradycyjnie sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
25 % mniej soli w porównaniu do sosu sojowego.
Dostępność | Duża dostępność |
46.95
Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Dostępność | Duża dostępność |
26.95
-15%
22.95