• Kategorie
  • Szukaj
  • masła i margaryny wegańskie

SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, tłuszcze roślinne* (olej palmowy*, olej kokosowy*), woda, oliwa z oliwek extra virgin* (12 %), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*),...
To alternatywa dla masła. Idealna dla wegan. Składa się z ekologicznych olejów wysokiej jakości i nie zawiera mleka. Smakiem przypomina masło z ładgodną migdałową nutą. Ma stałą konsystencję, ale można ją rozprowadzić na pieczywie tuz po wyjęciu z lodówki. Zawiera 75% tłuszczu roślinnego więc nadaje się również do pieczenia i smażenia.
Dostępność Mało
12.95
szt. Do przechowalni
Smakiem przypomina masło z ładgodną migdałową nutą. Ma stałą konsystencję, ale można ją rozprowadzić na pieczywie tuz po wyjęciu z lodówki. Doskonale nadaja się nadaje się do pieczenia, gotowania, słodkich wypieków oraz do smarowania pieczywa.
Dostępność Średnia dostępność
13.25
szt. Do przechowalni
Pasta na bazie owsa i mąki migdałowej to wegańska alternatywa dla serka śmietankowego.
Dostępność Duża dostępność
13.55
szt. Do przechowalni
Ta wyśmienita wegańska alternatywa dla serka śmietankowego łączy w sobie lekkość owsa i MIGDAŁÓW z aromatyczną kompozycją ziołową, zapewniając odrobinę śródziemnomorskiej przyjemności w każdym kęsie.
Dostępność Duża dostępność
13.55
szt. Do przechowalni