- Kategorie
- Szukaj
-
OCET I SÓL
W tej kategorii znajdziemy różnego rodzaju octy; niefiltrowany jabłkowy,gruszkowy, ryżowy, balsamiczny, winny. Jeśli potrzebujemy soli możemy wybierać wśród soli morskiej, himalajskiej, czarnej a wykąpiemy się w soli gorzkiej (epsom)
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
Dostępność | Duża dostępność |
20.95
Sól wybierana ze względu na korzyści zdrowotne.
Dostępność | Duża dostępność |
20.85
Sól wybierana ze względu na korzyści zdrowotne.
Dostępność | Duża dostępność |
5.75
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6%.
Dostępność | Duża dostępność |
22.95
SKŁADNIKI
gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*(*składniki ekologiczne)
Dostępność | Średnia dostępność |
73.85
Ocet gruszkowy niefiltrowany, niepasteryzowany, żywy ocet gruszkowy - w 100% naturalny.
Dostępność | Mało |
11.55
OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml
Dostępność | Duża dostępność |
8.45
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Dostępność | Duża dostępność |
12.35
Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany.
Dostępność | Duża dostępność |
17.45
Ocet produkowany tradycyjną metodą z jabłek z upraw biodynamicznych Demeter. Niefiltrowany i niepasteryzowany.
Dostępność | Duża dostępność |
18.25
Ocet ryżowy do sushi jest wykonany z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Dostępność | Duża dostępność |
21.95
Niepasteryzowany ekologiczny ocet spirytusowy.
Dostępność | Duża dostępność |
12.75