![""VEGETARIUS"" ADAM EJGIRD-ZALESKI](/upload/ekologia/logos//VEGETARIUS111%283%29.jpg)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA
![OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA](/images/ekologia/1000-2000/OCET-RYZOWY-NIESLODZONY-BIO-250-ml_%5B1680%5D_480.jpg)
![OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA](/images/ekologia/1000-2000/OCET-RYZOWY-NIESLODZONY-BIO-250-ml_%5B1680%5D_480.jpg)
Ocet ryżowy do sushi jest wykonany z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Dostępność |
Duża dostępność
|
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
- Producenci