-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
Producent - Pan do Mar rybołóstwo zrównoważone HISZPANIA
Od producenta: Jesteśmy firmą rodzinną, która od początku ubiegłego wieku poświęca się
produkcji konserw z owoców morza. Nasza fabryka znajduje się w Vilanova
de Arousa (Hiszpania), nadmorskim mieście w północno-zachodniej części
Półwyspu Iberyjskiego.
Pan do Mar to nazwa, pod którą sprzedawane są nasze produkty, nasze logo to odzwierciedlenie naszej historii i filozofii pracy, opartej na racjonalnym i zrównoważonym wykorzystaniu zasobów morskich, przetwarzanych zgodnie z tradycyjnymi metodami.
Czujemy się spadkobiercami wielowiekowej tradycji producentów konserw. Z dumą śledzimy metody przetwarzania i obróbki ryb, które przekazali nam starsi, nie rezygnując z aktualnego postępu technicznego w zakresie kontroli i bezpieczeństwa żywności.
Ręcznie robione przetwory:
Ryby są czyszczone, ręcznie filetowane i gotowane zgodnie z tradycyjnymi praktykami i wedle przepisów lokalnej kuchni.
Zrównoważone rybołówstwo:
Wszystkie nasze ryby pochodzą ze zrównoważonych łowisk i są poławiane przy użyciu zrównoważonych narzędzi, zgodnie z kryteriami zatwierdzonymi przez FAO i organizacje ochrony przyrody, w oparciu o selektywne i kontrolowane połowy.
Składniki ekologiczne:
Nasze zainteresowanie ochroną środowiska naturalnego jest kluczowe przy doborze składników, którymi posługujemy się przyprawiając nasze produkty rybne i ze skorupiaków. Wszystkie pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych lub biodynamicznych.
... i szacunek:
• Dla środowiska, ponieważ wierzymy, że musimy przekazać naszym dzieciom świat tak bogaty i różnorodny, jak ten, który otrzymujemy.
• Za pracę naszych pracowników, współpracowników i dostawców.
• Dla naszych Klientów, którzy zasługują na najwyższą jakość, jaką możemy zaoferować w naszych produktach.
Pan do Mar to nazwa, pod którą sprzedawane są nasze produkty, nasze logo to odzwierciedlenie naszej historii i filozofii pracy, opartej na racjonalnym i zrównoważonym wykorzystaniu zasobów morskich, przetwarzanych zgodnie z tradycyjnymi metodami.
Czujemy się spadkobiercami wielowiekowej tradycji producentów konserw. Z dumą śledzimy metody przetwarzania i obróbki ryb, które przekazali nam starsi, nie rezygnując z aktualnego postępu technicznego w zakresie kontroli i bezpieczeństwa żywności.
Ręcznie robione przetwory:
Ryby są czyszczone, ręcznie filetowane i gotowane zgodnie z tradycyjnymi praktykami i wedle przepisów lokalnej kuchni.
Zrównoważone rybołówstwo:
Wszystkie nasze ryby pochodzą ze zrównoważonych łowisk i są poławiane przy użyciu zrównoważonych narzędzi, zgodnie z kryteriami zatwierdzonymi przez FAO i organizacje ochrony przyrody, w oparciu o selektywne i kontrolowane połowy.
Składniki ekologiczne:
Nasze zainteresowanie ochroną środowiska naturalnego jest kluczowe przy doborze składników, którymi posługujemy się przyprawiając nasze produkty rybne i ze skorupiaków. Wszystkie pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych lub biodynamicznych.
... i szacunek:
• Dla środowiska, ponieważ wierzymy, że musimy przekazać naszym dzieciom świat tak bogaty i różnorodny, jak ten, który otrzymujemy.
• Za pracę naszych pracowników, współpracowników i dostawców.
• Dla naszych Klientów, którzy zasługują na najwyższą jakość, jaką możemy zaoferować w naszych produktach.
MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c).
| Dostępność | Duża dostępność |
21.95
MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus)/MAKRELA kolias (Scomber colias) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska
| Dostępność | Duża dostępność |
21.45
Smażone filety z SARDYNKI europejskiej w ekologicznej oliwie z oliwek extra virgin.
| Dostępność | Duża dostępność |
31.85
filety z SARDYNKI europejskiej 75 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 %, sól morska. 24 %
| Dostępność | Duża dostępność |
14.75
TUŃCZYK biały (Thunnus alalunga) złowiony w środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2).
| Dostępność | Duża dostępność |
41.95
TUŃCZYK bonito (Katsuwonus pelamis) złowiony w środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2/III.12).
| Dostępność | Duża dostępność |
16.60
TUŃCZYK bonito (Katsuwonus pelamis) złowiony w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12)
| Dostępność | Mało |
17.25
TUŃCZYK bonito (Katsuwonus pelamis) złowiony w środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
| Dostępność | Duża dostępność |
14.55
TUŃCZYK żółtopłetwy (Thunnus albacares) złowiony złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
| Dostępność | Duża dostępność |
31.65