-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
-
-
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
- Kategorie
- Szukaj
-
Producent - BIOPONT zdrowe słodycze WĘGRY
Biopont Ltd. był jednym z pierwszych producentów i dystrybutorów
żywności ekologicznej na Węgrzech. Pierwszy produkt Biopont został
wprowadzony na rynek w 1997 roku. Dziś pod marką Biopont oferujemy wiele
produktów.
Duży wybór naszych produktów dostępny jest również w Polsce: bezglutenowe pikantne i słodkie ekstrudowane przekąski, bezglutenowe paluszki i wafle parmezanowe, batony kokosowe, słodziki, olej słonecznikowy, kaszki.
Nasz zakład produkcyjny o powierzchni 4000 m2 znajduje się w pobliżu Budapesztu i stał się fabryką bezglutenową w 2019 roku, używając wyłącznie naturalnych składników bezglutenowych. Wszystkie produkty są wegetariańskie, a większość z nich jest także wegańska.
Produkcja spełnia zarówno wymagania IFS, jak i BRC. Oferując i produkując żywność ekologiczną, z przyjemnością przyczyniamy się do zdrowszego życia w bardziej zrównoważonym środowisku.
Duży wybór naszych produktów dostępny jest również w Polsce: bezglutenowe pikantne i słodkie ekstrudowane przekąski, bezglutenowe paluszki i wafle parmezanowe, batony kokosowe, słodziki, olej słonecznikowy, kaszki.
Nasz zakład produkcyjny o powierzchni 4000 m2 znajduje się w pobliżu Budapesztu i stał się fabryką bezglutenową w 2019 roku, używając wyłącznie naturalnych składników bezglutenowych. Wszystkie produkty są wegetariańskie, a większość z nich jest także wegańska.
Produkcja spełnia zarówno wymagania IFS, jak i BRC. Oferując i produkując żywność ekologiczną, z przyjemnością przyczyniamy się do zdrowszego życia w bardziej zrównoważonym środowisku.
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Dodatkowo, bułka ta doskonale sprawdzi się w tradycyjnej pizzy sycylijskiej, gdzie stanowi bazę pod wykładany na wierzch ser.
| Dostępność | Średnia dostępność |
10.35
Złota, lekko błyszczą przekąska o chrupiącej teksturze.
| Dostępność | Duża dostępność |
5.35
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|