- Kategorie
- Szukaj
-
Producent - AMYLON CZECHY budynie, kisiele, galatetki, cukry, skrobie
Skład: skrobia kukurydziana BIO, kakao w proszku (min. 20%)
Dostępność | Duża dostępność |
3.73
SKŁADNIKI
Skrobia kukurydziana*, naturalny aromat śmietankowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Duża dostępność |
3.95
Skład: skrobia kukurydziana BIO, mielona wanilia Bourbon (min. 1,5%)
Dostępność | Duża dostępność |
4.25
SKŁADNIKI
cukier*, substancja żelująca: agar*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Duża dostępność |
4.99
Składniki: cukier*, agar*, kwas cytrynowy, aromat naturalny, barwnik - kurkumin* i burak czerwony* * składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli KEZ 011043
Dostępność | Duża dostępność |
4.99
SKŁADNIKI
Cukier*, substancja żelująca: agar*, barwnik: sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność | Duża dostępność |
5.15
Składniki: cukier*, agar*, kwas cytrynowy, aromat naturalny, barwnik - burak czerwony* * składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Dostępność | Duża dostępność |
4.99
Kisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój.
Dostępność | Duża dostępność |
2.45
Kisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój.
Dostępność | Duża dostępność |
2.35
Kisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój.
Dostępność | Duża dostępność |
2.45
Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni, zarówno do potraw słodkich, jak i słonych. Może być stosowana do kremów, polew, budyni, do galaretek tortowych lub na ciasto oraz do przygotowania galaretek wieprzowych i z mięsem.
Żelatynę można też używać jako środka żelującego lub zagęszczającego.
Dostępność | Duża dostępność |
6.75
Ekologiczne budynie, galaretki, kisiele, cukry, skrobie
Spółka akcyjna Amylon jest tradycyjnym producentem wysokiej jakości
przemysłowych i pakowanych produktów i składników żywności. Tradycje
firmy sięgają końca XIX wieku. Staramy się być postrzegani na rynku jako
europejski partner biznesowy. W 2012 roku nasza firma obchodziła
niewiarygodne 100-lecie istnienia na rynku.
W 2011 roku Amylon a.s. również podjął decyzję o podążaniu drogą rolnictwa wrażliwego ekologicznie i rozpoczął produkcję swojej linii produktów EKOLOGICZNYCH i bezglutenowych. Tym krokiem nasza firma zbliżyła się do klientów, którzy są zainteresowani kupowaniem świeżej, pysznej i autentycznej żywności, jednocześnie szanując naturalne cykle natury.
W 2011 roku Amylon a.s. również podjął decyzję o podążaniu drogą rolnictwa wrażliwego ekologicznie i rozpoczął produkcję swojej linii produktów EKOLOGICZNYCH i bezglutenowych. Tym krokiem nasza firma zbliżyła się do klientów, którzy są zainteresowani kupowaniem świeżej, pysznej i autentycznej żywności, jednocześnie szanując naturalne cykle natury.