-
Producent - SĄTYRZ kiszonki niepasteryzowane POLSKA
Od producenta: Historia kiszonek rozpoczęła się od tego, że daliśmy się namówić na
uprawę ogórka i jego kiszenia w zalewie z solanki Kołobrzeskiej, a potem
zaczęliśmy kisić to, co kisiło się w naszych domach i tak jakoś
kiszenie nas wciągnęło. Teraz tworzymy ekologiczne kiszonki z własnych
warzyw.
Wszystkie nasze produkty są niepasteryzowane, dzięki temu zachowują swoje super właściwości probiotyczne, wzmacniają i uodparniają organizm. Do ich produkcji używamy warzyw i przypraw tylko z naszego gospodarstwa. Dzięki temu jesteśmy pewni ich jakości. Niepowtarzalny smak, zapach i jakość tych produktów to zasługa również naturalnej, źródlanej solanki Kołobrzeskiej. Ma ona mnóstwo mikro i makroelementów oraz właściwości lecznicze. Produkcja kiszonek jest prowadzona metodami tradycyjnymi z użyciem ekologicznych produktów.
Wszystkie nasze produkty są niepasteryzowane, dzięki temu zachowują swoje super właściwości probiotyczne, wzmacniają i uodparniają organizm. Do ich produkcji używamy warzyw i przypraw tylko z naszego gospodarstwa. Dzięki temu jesteśmy pewni ich jakości. Niepowtarzalny smak, zapach i jakość tych produktów to zasługa również naturalnej, źródlanej solanki Kołobrzeskiej. Ma ona mnóstwo mikro i makroelementów oraz właściwości lecznicze. Produkcja kiszonek jest prowadzona metodami tradycyjnymi z użyciem ekologicznych produktów.
- Parametry
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|