![""VEGETARIUS"" ADAM EJGIRD-ZALESKI](/upload/ekologia/logos//VEGETARIUS111%283%29.jpg)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
KAPUSTA KISZONA NIEPASTERYZOWANA BIO 800 g - SĄTYRZ
![KAPUSTA KISZONA NIEPASTERYZOWANA BIO 800 g - SĄTYRZ KAPUSTA KISZONA NIEPASTERYZOWANA BIO 800 g - SĄTYRZ](/images/ekologia/6000-7000/KAPUSTA-KISZONA-NIEPASTERYZOWANA-BIO-800-g-SATYRZ_%5B6955%5D_480.jpg)
![KAPUSTA KISZONA NIEPASTERYZOWANA BIO 800 g - SĄTYRZ KAPUSTA KISZONA NIEPASTERYZOWANA BIO 800 g - SĄTYRZ](/images/ekologia/6000-7000/KAPUSTA-KISZONA-NIEPASTERYZOWANA-BIO-800-g-SATYRZ_%5B6955%5D_480.jpg)
Symbol:
Kapusta kiszona z dodatkiem soli kamiennej niejodowanej niepasteryzowana.
16.25
Dostępność |
Duża dostępność
|
SKŁADNIKI
kapusta biała*, kłodawska sól kamienna (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kapusta kiszona z dodatkiem soli kamiennej niejodowanej niepasteryzowana.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 71 kJ / 17 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - < 0,06 g
Węglowodany - 2,3 g
w tym cukry - 2,0 g
Białko - 0,9 g
Sól - 0,8 g
UWAGA
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia.Nie wstrząsać, otwierać powoli.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. 4 do 8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci