-
Producent - NEFELI oliwki ekologiczne GRECJA
Marka została założona w 1996 roku w celu stworzenia i zaoferowania
kompletnej linii autentycznych greckich produktów wyrafinowanym
międzynarodowym Konsumentom, którzy poszukują wysokiej jakości,
oryginalności, innowacji, wartości i wyśmienitych smaków. Cenimy i
szanujemy relacje z naszymi partnerami poprzez uczciwość. Niezależnie od
tego, czy są to plantatorzy naszych oliwek w małej wiosce w Grecji,
nasi partnerzy biznesowi czy Klient w obcym kraju daleko od domu. Dla
nas najważniejsze jest utrzymanie jak najprostszego prostego łańcucha
dostaw „od gospodarstwa do sklepu”.
Częścią filozofii naszej firmy jest wspieranie rolnictwa ekologicznego. Mocno wierzymy, że przyszłość greckiego rolnictwa wiąże się z ekologicznymi praktykami i naturalnie uprawianymi roślinami. Jesteśmy dumni, że możemy współpracować z naprawdę pionierskimi grupami rolników ekologicznych, którzy produkują jedne z niesamowitych produktów, z jakimi mieliśmy do czynienia. Nie od dziś wiadomo, że greckie oliwki stołowe są najlepsze na świecie! Oliwki są sercem i duszą naszej linii produktów. W naszym asortymencie oliwki można znaleźć w wielu różnych recepturach, formach i kształtach, wszystkie wykonane wedle autentycznych przepisów opartych na Śródziemnomorskiej kulturze kulinarnej Grecji.
Wszystkie oliwki z nadzieniem są nadziewane ręcznie (produkcja jest półautomatyczna). Miejsce produkcji to Wszystkie nasze oliwki ekologiczne mają greckie pochodzenie. Używamy również surowców/składników z krajów UE/SPOZA UE.
Nasz Zespół Kontroli Jakości nadzoruje każdy proces produkcyjny. Wszystkie stosowane kontrole są rejestrowane zgodnie z wewnętrznymi procedurami i wymogami BRC/IFS. Dodatkowo na miejscu znajduje się sortownik kolorów, który oddziela oliwki według koloru. Detektor pestek (maszyna rentgenowska) jest również na miejscu do kontroli pestek w pestkach oliwek. Wreszcie na linii produkcyjnej znajduje się aparat, w którym produkt końcowy jest kontrolowany pod kątem obecności ciał obcych (metal Fe, NON Fe, SS i szkło). Posiadamy certyfikat ISO 22000 oraz są u nas przeprowadzane audyty etyczne.
• Nasz doświadczony zespół NPD stale poszukuje nowych, ekscytujących koncepcji produktów opartych na diecie śródziemnomorskiej
Częścią filozofii naszej firmy jest wspieranie rolnictwa ekologicznego. Mocno wierzymy, że przyszłość greckiego rolnictwa wiąże się z ekologicznymi praktykami i naturalnie uprawianymi roślinami. Jesteśmy dumni, że możemy współpracować z naprawdę pionierskimi grupami rolników ekologicznych, którzy produkują jedne z niesamowitych produktów, z jakimi mieliśmy do czynienia. Nie od dziś wiadomo, że greckie oliwki stołowe są najlepsze na świecie! Oliwki są sercem i duszą naszej linii produktów. W naszym asortymencie oliwki można znaleźć w wielu różnych recepturach, formach i kształtach, wszystkie wykonane wedle autentycznych przepisów opartych na Śródziemnomorskiej kulturze kulinarnej Grecji.
Wszystkie oliwki z nadzieniem są nadziewane ręcznie (produkcja jest półautomatyczna). Miejsce produkcji to Wszystkie nasze oliwki ekologiczne mają greckie pochodzenie. Używamy również surowców/składników z krajów UE/SPOZA UE.
Nasz Zespół Kontroli Jakości nadzoruje każdy proces produkcyjny. Wszystkie stosowane kontrole są rejestrowane zgodnie z wewnętrznymi procedurami i wymogami BRC/IFS. Dodatkowo na miejscu znajduje się sortownik kolorów, który oddziela oliwki według koloru. Detektor pestek (maszyna rentgenowska) jest również na miejscu do kontroli pestek w pestkach oliwek. Wreszcie na linii produkcyjnej znajduje się aparat, w którym produkt końcowy jest kontrolowany pod kątem obecności ciał obcych (metal Fe, NON Fe, SS i szkło). Posiadamy certyfikat ISO 22000 oraz są u nas przeprowadzane audyty etyczne.
• Nasz doświadczony zespół NPD stale poszukuje nowych, ekscytujących koncepcji produktów opartych na diecie śródziemnomorskiej
- Parametry
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|