-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
-
-
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
- Kategorie
- Szukaj
-
Producent - FOOD STUDIO ESTONIA
Od producenta: W życiu jest więcej ekscytujących rzeczy niż gotowanie rosołu przez 12 godzin, ale nie dla nas!
Pewnego razu pewien sprzedawca mięsa o imieniu Helgor zadzwonił do Indreka - osobistego szefa kuchni prezydenta Estonii. Miłość i pasja do dobrego, uczciwego jedzenia połączyły tych dwóch panów – i nadal trzymają się razem. W 2009 roku wspólnie założyli Food Studio w Estonii. Przez lata przeszkolili tysiące entuzjastów gotowania.
Pomysłu na produkcję wysokiej jakości bulionu kostnego nie można przypisać konkretnej dacie, ale w 2016 roku wprowadziliśmy na rynek pierwszy bulion w płynie. Okazało się to być świetnym pomysłem, ponieważ dużo osób, z którymi rozmawialiśmy ubolewało nad faktem, że nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie, a bardzo chcieliby dostarczyć swojej rodzinie zdrowej i pożywnej zupy. Nasz unikatowy bulion o wysokiej, restauracyjnej jakości, wykonany został przez profesjonalnych kucharzy. Ciekawy design z okienkiem na opakowaniu przyciąga wzrok, a torebka nadaje się do recyclingu. Postawiliśmy na wygodę - wystarczy otworzyć i zagotować.
Buliony gotujemy w 95°C, nasze produkty są pasteryzowane, nie autoklawujemy. Wielu producentów sterylizuje produkty w temperaturze 120°C metodą UHT (Ultra-high temperature processing). Niestety w tak wysokiej temperaturze zabijane są wszelkie wartości odżywcze produktu – jest on wyjaławiany. Nasze produkty dzięki pasteryzacji zachowują więcej wartości odżywczych z warzyw i kości zwierzęcych. Trend, który rozpoczął się w USA, a obecnie rozwija się w Europie powoduje, że ludzie szukają zdrowych produktów pełnych minerałów, aminokwasów i kolagenu - produktów dokładnie takich jak nasze buliony.
Nasze buliony powstają w niewielkim zakładzie średnia produkcja w 500 m2 Ekologiczne tak lokalne, jak to możliwe Mierzymy wpływ odpadów wytwarzanych przez naszą firmę, a naszym celem jest ich minimalizacja. Wykorzystujemy resztki przemysłu mięsnego Opakowanie ekologiczne - nowa torebka do recyklingu Czyste i naturalne składniki i surowiec ISO-22000 i certyfikat ekologiczny.
Pewnego razu pewien sprzedawca mięsa o imieniu Helgor zadzwonił do Indreka - osobistego szefa kuchni prezydenta Estonii. Miłość i pasja do dobrego, uczciwego jedzenia połączyły tych dwóch panów – i nadal trzymają się razem. W 2009 roku wspólnie założyli Food Studio w Estonii. Przez lata przeszkolili tysiące entuzjastów gotowania.
Pomysłu na produkcję wysokiej jakości bulionu kostnego nie można przypisać konkretnej dacie, ale w 2016 roku wprowadziliśmy na rynek pierwszy bulion w płynie. Okazało się to być świetnym pomysłem, ponieważ dużo osób, z którymi rozmawialiśmy ubolewało nad faktem, że nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie, a bardzo chcieliby dostarczyć swojej rodzinie zdrowej i pożywnej zupy. Nasz unikatowy bulion o wysokiej, restauracyjnej jakości, wykonany został przez profesjonalnych kucharzy. Ciekawy design z okienkiem na opakowaniu przyciąga wzrok, a torebka nadaje się do recyclingu. Postawiliśmy na wygodę - wystarczy otworzyć i zagotować.
Buliony gotujemy w 95°C, nasze produkty są pasteryzowane, nie autoklawujemy. Wielu producentów sterylizuje produkty w temperaturze 120°C metodą UHT (Ultra-high temperature processing). Niestety w tak wysokiej temperaturze zabijane są wszelkie wartości odżywcze produktu – jest on wyjaławiany. Nasze produkty dzięki pasteryzacji zachowują więcej wartości odżywczych z warzyw i kości zwierzęcych. Trend, który rozpoczął się w USA, a obecnie rozwija się w Europie powoduje, że ludzie szukają zdrowych produktów pełnych minerałów, aminokwasów i kolagenu - produktów dokładnie takich jak nasze buliony.
Nasze buliony powstają w niewielkim zakładzie średnia produkcja w 500 m2 Ekologiczne tak lokalne, jak to możliwe Mierzymy wpływ odpadów wytwarzanych przez naszą firmę, a naszym celem jest ich minimalizacja. Wykorzystujemy resztki przemysłu mięsnego Opakowanie ekologiczne - nowa torebka do recyklingu Czyste i naturalne składniki i surowiec ISO-22000 i certyfikat ekologiczny.
Idealny jako aromatyczna zupa lub baza do risotto, smoothies lub innych dań. Gotowany co najmniej 12 godzin z wykorzystaniem kości drobiu z wolnego wybiegu.
| Dostępność | Duża dostępność |
13.35
Idealny jako aromatyczna zupa lub baza do risotto, smoothies lub innych dań. Gotowany co najmniej 12 godzin z wykorzystaniem warzyw i ziół.
| Dostępność | Duża dostępność |
13.35
Idealny jako aromatyczna zupa, baza do risotto, lub jako składnik innych dań. Gotowany co najmniej 12 godzin z wykorzystaniem kości wołowych.
| Dostępność | Duża dostępność |
13.35
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|