• PASTA UME (ZE ŚLIWEK JAPOŃSKICH) BIO 250 g

SKŁADNIKI pasta ume* (śliwki japońskie*,sól morska), ume su* (śliwki japońskie*,sól morska, pachnotka zwyczajna*)(certyfikowany składnik ekologiczny)

51.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
OPIS PRODUKTU

SKŁADNIKI
pasta ume* (śliwki japońskie*,sól morska), ume su* (śliwki japońskie*,sól morska, pachnotka zwyczajna*)(certyfikowany składnik ekologiczny)
 

OPIS
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume  i liści pachnotki zwyczajnej. Ume to japoński super owoc o silnym, słonym i kwaśnym smaku. W Japonii pasta ume często używana jest do sosów dipów i sushi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ / 24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,7 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 0,3 g
Sól - 14,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci