• KAKAO W PROSZKU CRIOLLO FAIR TRADE BIO 250 g

SKŁADNIKI ekologiczne kakao 100%

Brak towaru
33.95
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Brak towaru

SKŁADNIKI
ekologiczne kakao ,regulator kwasowości :węglany potasu

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżeczkę proszku zalać 250 ml spienionego gorącego mleka (max. 78°C), dobrze wymieszać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1496 kJ/ 362 kcal
Tłuszcz: 21,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,0 g;
Węglowodany: 9,4 g;
w tym cukry: <0,5 g;
Białko: 20,0 g;
Sól: 0,04 g;

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +20 stopni C.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci