-
PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO-KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g FIORENTINI
Symbol:
SKŁADNIKI mąka ryżowa*(50%), mąka kukurydziana*(49%), sól morska(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wpisz swój e-mail |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
SKŁADNIKI
mąka ryżowa*(50%), mąka kukurydziana*(49%), sól morska(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1549 kJ / 365kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g;
Węglowodany: 80,1 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 2,5 g;
Białko: 6,8 g;
Sól: 1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci