• OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN BIO 1 L

SKŁADNIKI oliwa z oliwek extra virgin*(*certyfikowany składnik ekologiczny)

59.85
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
oliwa z oliwek extra virgin*(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa została wyprodukowana wyłącznie z oliwek pochodzących z organicznych plantacji, bez użycia nawozów sztucznych. Oliwa z pierwszego tłoczenia, na zimno. Polecamy do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia ryb oraz smażenia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3404 kJ/828 kcal
Tłuszcz - 92 g
w tym:
kwasy tłuszczowe nasycone - 13 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 74 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 5 g
Węglowodany - 0 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci