• MARMOLADA Z MANDARYNEK SYCYLIJSKICH BIO 360 g - AGRISICILIA

20.45
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, manadarynki ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt pasteryzowany

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1075 kJ / 253 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 57 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopnie Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.

PRODUCENT - NAZWA I ADRES: AGRISICILIA S.P.A., C.DA VIGNALE 7, 95032 BELPASSO KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Włochy KRAJ PRODUCENTA: Włochy

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci