-
KREM RYŻOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI
Dostępność | Duża dostępność 25 szt. |
SKŁADNIKI
woda, ryż* 9 %, olej słonecznikowy*, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia.
Produkt UHT.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Produkt może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wstrząsnąć przed spożyciem.
Nie nadaje się do ubijania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 390 kJ/94 kcal
Tłuszcz - 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 1,7 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 4,5 g
Węglowodany - 7,2 g
w tym cukry - 4,1 g
Błonnik - 0,6 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0,11 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.
- Producenci