-
KARCZEK DOJRZEWAJĄCY COPPA DI PARMA I SALAMI MILANO MIX PLASTRY BEZGLUTENOWY BIO 70 g PRIMAVERA
COPPA DI PARMA - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki. SALAMI MILANO - to jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą. Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Dostępność | Duża dostępność 19 szt. |
SKŁADNIKI
COPPA DI PARMA: karkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
SALAMI MILANO: wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
COPPA DI PARMA - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki. SALAMI MILANO - to jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą. Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (COPPA DI PARMA)
Wartość energetyczna: 1518 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 27,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: < 0,1 g
w tym cukry: < 0,1 g
Białko: 30,2 g
Sól: 4,2 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (SALAMI MILANO)
Wartość energetyczna: 1430 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 24,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,4 g
Węglowodany: 1,1g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 29,5 g
Sól: 3,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 stopni Celsjusza.
- Producenci