-
FASOLA ADZUKI BIO 400 g BIO PLANET
Symbol:
Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.
11.65
Dostępność | Duża dostępność 11 szt. |
SKŁADNIKI fasolka adzuki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1534 kJ / 363 kcal Tłuszcz - 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 63 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 13 g Białko - 20 g Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci