• CZEKOLADA GORZKA Z KRUSZONYMI ZIARNAMI KAWY ESPRESSO BIO 100 g MEYBONA

SKŁADNIKI cukier trzcinowy nierafinowany*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, ziarna kawy espresso* (5 %), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 52 %.

13.35
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy nierafinowany*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, ziarna kawy espresso* (5 %), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa min. 52 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2305 kJ/554 kcal
Tłuszcz: 37,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,1 g
Węglowodany: 45,7 g
w tym cukry: 42,6 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA), MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), MIGDAŁY i ORZECHY LASKOWE

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci