• Kategorie
  • Szukaj
  • mąki

Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność Duża dostępność
20.45
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Nadaje potrawom wyjątkowy smak. Polecamy do wypieku chleba, ciast, naleśników, makaronów.
Dostępność Duża dostępność
31.55
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka kokosowa o charakterystycznym posmaku i zapachu kokosa. Bogate źródło błonnika i białka. Ze względu na niską zawartość cukrów prostych, polecana jest dla diabetyków i osób będących na diecie redukcyjnej. Obniża poziom cukru we krwi. Polecana do wypieków, ciast, koktajli, naleśników oraz jako zagęszczacz.
Dostępność Średnia dostępność
7.25
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa. Charakteryzuje sie wyraźnym kokosowym zapachem i delikatnym, słodkim smakiem. Polecamy do wypieków, deserów, koktajli, musli, sałatek owocowych, jogurtów.
Dostępność Duża dostępność
12.00
szt. Do przechowalni
Mąka kukurydziana nadaje się do przygotowania kluseczek. Można ją dodawać do ciasta, pieczywa i jako składnik kołaczy.
Dostępność Duża dostępność
6.75
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka kukurydziana otrzymana ze zmielonego ziarna kukurydzy. Polecamy do wypieku ciast, babeczek, chleba, placków, wafli. Doskonale nadaje się również do panierowania, na tortille oraz jako dodatek do placków ziemniaczanych, deserów i puddingów. Służy jako zagęszczacz do zup i sosów.
Dostępność Duża dostępność
10.13
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Dostępność Duża dostępność
26.95
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Dostępność Średnia dostępność
36.55
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MIGDAŁY mielone 100 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2473 kJ/598 kcal Tłuszcz 52 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1...
Dostępność Duża dostępność
19.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MIGDAŁY mielone 100 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2473 kJ/598 kcal Tłuszcz 52 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1 g Węglowodany 4,1...
Dostępność Duża dostępność
29.95
szt. Do przechowalni
Jest to mąka z migdałów blanszowanych 100%.
Dostępność Duża dostępność
27.95
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Dostępność Duża dostępność
13.85
szt. Do przechowalni