• Kategorie
  • Szukaj
  • SOSY (MAJONEZY , KETCHUPY , PESTA , I INNE )

MAJONEZ JAJECZNY NIE ZAWIERA CUKRÓW BIO 370 ml
Dostępność Duża dostępność
16.25
szt. Do przechowalni
WEGAŃSKI MAJONEZ NA BAZIE OLEJU SŁONECZNIKOWEGO
Dostępność Duża dostępność
14.85
szt. Do przechowalni
MAJONEZ WEGAŃSKI BIO 370 ml
Dostępność Mało
14.25
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
39.00
szt. Do przechowalni
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
Dostępność Duża dostępność
31.95
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
40.95
szt. Do przechowalni
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany. Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni
Dostępność Duża dostępność
41.00
szt. Do przechowalni
Musztarda Dijon to popularna i jednocześnie najbardziej rozpoznawalna musztarda we Francji. Główne jej cechy to gładka konsystencja i wyraźny, bardzo ostry smak z delikatnie słoną nutą.
Dostępność Duża dostępność
11.75
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI woda, GORCZYCA*, ocet zbożowy*, cukier trzcinowy*, sól morska, przyprawy*, zioła*, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ...
Dostępność Duża dostępność
9.55
szt. Do przechowalni
Najwyższej jakości passata pomidorowa. Do wyprodukowania 100g produktu zużyto 180g pomidorów z południa Włoch, dzięki czemu produkt jest gęsty, wydajny i świetny w smaku.
Dostępność Duża dostępność
9.55
szt. Do przechowalni