-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
SOSY (MAJONEZY , KETCHUPY , PESTA , I INNE )
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy*, cebula*, ocet*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, zielona papryka*, skrobia ryżowa*, sól morska, czosnek*, mąka kukurydziana*, tamari* (soja*, sól morska), cebula w proszku*, kwas cytrynowy, drożdże*, maltodekstryna kukurydziana*, zioła i przyprawy*, seler*, (*certyfikowany składnik ekologiczny)
| Dostępność | Duża dostępność |
12.25
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy*, ocet*, cebula*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, papryka zielona*, skrobia ryżowa*, sól morska, sos Tamari* (soja*, sól morska), mąka kukurydziana*, drożdże*, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, pieprz cayenne*, przyprawa curry* (zawiera gorczycę*), maltodekstryna kukurydzana*, zioła i przyprawy* (może zawierać seler*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
| Dostępność | Duża dostępność |
12.25
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
| Dostępność | Duża dostępność |
23.95
Sos SOJOWY wyróżnia się charakterystycznym słonym smakiem. Stosując go do doprawiania posiłku, możemy już zrezygnować z dodawania soli.
| Dostępność | Duża dostępność |
31.55
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
| Dostępność | Duża dostępność |
24.65
Tradycyjnie sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
25 % mniej soli w porównaniu do sosu sojowego.
| Dostępność | Duża dostępność |
46.95
Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
| Dostępność | Duża dostępność |
25.95
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem.
Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
| Dostępność | Duża dostępność |
39.95
Tradycyjny sos japoński bez sztucznych dodatków, idealny dla wielbicieli kuchni orientalnej.
Ze względu na charakterystyczny smak sosu swobodnie możemy używać go jako zamiennika soli.
| Dostępność | Średnia dostępność |
18.95
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.
| Dostępność | Duża dostępność |
15.95
Doskonale sprawdza się jako dodatek do grillowanych mięs, pieczonych RYB, a także jako smaczna przekąska.
| Dostępność | Duża dostępność |
16.45