• Kategorie
  • Szukaj
  • przyprawy w płynie, kostkach, pastach

Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni
Dostępność Duża dostępność
41.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*(*składniki ekologiczne)
Dostępność Średnia dostępność
73.85
szt. Do przechowalni
Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili.
Dostępność Duża dostępność
18.95
szt. Do przechowalni
Pasta waniliowa idealna do wypieków, deserów, sosów i lodów. Ma kremowy, słodki oraz aksamitny smak. Kiedy otworzysz słoiczek poczujesz intensywny aromat, którego nie zapomnisz.
Dostępność Średnia dostępność
50.65
szt. Do przechowalni
Naturalna przyprawa w płynie stworzona na bazie ekologicznego ekstraktu z lubczyku, pietruszki oraz grzybów leśnych. Polecana jako dodatek wzbogacający smak bulionów, zup, sosów i marynat.
Dostępność Duża dostępność
15.45
szt. Do przechowalni
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Dostępność Mało
16.45
szt. Do przechowalni
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Dostępność Duża dostępność
23.95
szt. Do przechowalni
Sos SOJOWY wyróżnia się charakterystycznym słonym smakiem. Stosując go do doprawiania posiłku, możemy już zrezygnować z dodawania soli.
Dostępność Duża dostępność
31.55
szt. Do przechowalni
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
Dostępność Duża dostępność
24.65
szt. Do przechowalni
Tradycyjnie sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. 25 % mniej soli w porównaniu do sosu sojowego.
Dostępność Duża dostępność
30.95
szt. Do przechowalni
Tradycyjnie sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. 25 % mniej soli w porównaniu do sosu sojowego.
Dostępność Duża dostępność
46.95
szt. Do przechowalni
Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Dostępność Duża dostępność
25.95
szt. Do przechowalni