-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
PASTA TAJSKA CZERWONE CURRY BIO 120 g TERRASANA


Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili.
Dostępność |
Duża dostępność
|
Kod kreskowy | |
EAN |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
SKŁADNIKI
papryka chili czerwona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*,skórka z limonki kaffir*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowanyskładnik ekologiczny)
OPIS
Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili.
Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.
Produktpasteryzowany. Opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 403 kJ/97 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 12 g
Białko: 4,7 g
Sól: 13,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty