![""VEGETARIUS"" ADAM EJGIRD-ZALESKI](/upload/ekologia/logos//VEGETARIUS111%283%29.jpg)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
YERBA MATE GREEN DESPALADA 400 g - ORGANIC MATE GREEN
![YERBA MATE GREEN DESPALADA 400 g - ORGANIC MATE GREEN YERBA MATE GREEN DESPALADA 400 g - ORGANIC MATE GREEN](/images/ekologia/6000-7000/YERBA-MATE-GREEN-DESPALADA-400-g-ORGANIC-MATE-GREEN_%5B6895%5D_480.jpg)
![YERBA MATE GREEN DESPALADA 400 g - ORGANIC MATE GREEN YERBA MATE GREEN DESPALADA 400 g - ORGANIC MATE GREEN](/images/ekologia/6000-7000/YERBA-MATE-GREEN-DESPALADA-400-g-ORGANIC-MATE-GREEN_%5B6895%5D_480.jpg)
Despalada: yerba bez patyczków, mocniejsza odmiana, bardziej pobudzająca
Dostępność |
Duża dostępność
|
SKŁADNIKI
yerba mate green (Ilex Paraguariensis).
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsyp yerba mate do naczynia (nieco ponad połowę). Połóż dłoń na wierzchu naczynia i odwróć je do góry nogami. Powoli przechyl naczynie prawą stroną do góry, tak aby susz ułożył się na ukos. Umieść bombillę w pustej przestrzeni, zalej gorącą wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza. Odczekaj 3 minuty. Możesz zaparzyć tę samą porcję liści kilka razy. Możesz użyć ciepłej wody lub zimnej wody.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: DERLATKA ROBERT "ORANŻADA", STEFANA BATOREGO 42/24, 05-400 OTWOCK KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Brazylia KRAJ PRODUCENTA: Polska
- Producenci