• Kategorie
  • Szukaj
  • PRZYPRAWY

Przyprawia się nim potrawy z fasoli, zupy jarzynowe, kartoflankę, rosoły, poprawia zapach mięsa, potraw rybnych i sosów.
Dostępność Duża dostępność
6.95
szt. Do przechowalni
Majeranek suszony BIO Składniki: majeranek ekologiczny 100%. Kraj pochodzenia: Egipt. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przec...
Dostępność Duża dostępność
5.55
szt. Do przechowalni
Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.
Dostępność Duża dostępność
15.85
szt. Do przechowalni
Aromatyczna przyprawa do pieczywa. Dodawana jest do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności oraz jako składniki mieszanek przyprawowych np. pieprzu ...
Dostępność Średnia dostępność
6.75
szt. Do przechowalni
Ajurwedyjskie "złote mleko" - wyjątkowa mieszanka przypraw do przyrządzenia pysznego, rozgrzewającego napoju.
Dostępność Duża dostępność
20.95
szt. Do przechowalni
Mieszanka przyprawowa o bardzo intensywnym, słodko-pikantnym, korzennym smaku. Pozwala na stworzenie aromatycznego, złocistego napoju na bazie MLEKA lub napoju roślinnego. Polecany z dodatkiem miodu lipowego.
Dostępność Średnia dostępność
22.00
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
39.00
szt. Do przechowalni
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
Dostępność Duża dostępność
31.95
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI nierafinowana sól morska, oleje roślinne* (palmowy*, słonecznikowy*), miso*(19 %) ( SOJA*, JĘCZMIEŃ*, nierafinowana sól morska, fermentowe koji),skrobia*, sok z marchwii*, przyprawy* (kolendra*, pieprz*, gałka muszkatołowa*),pietruszka* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność Duża dostępność
24.91
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność
40.95
szt. Do przechowalni
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany. Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni
Dostępność Duża dostępność
41.00
szt. Do przechowalni