-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
PRZYPRAWY
Przyprawia się nim potrawy z fasoli, zupy jarzynowe, kartoflankę, rosoły, poprawia zapach mięsa, potraw rybnych i sosów.
| Dostępność | Duża dostępność |
6.95
Majeranek suszony BIO
Składniki: majeranek ekologiczny 100%. Kraj pochodzenia: Egipt.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Przec...
| Dostępność | Duża dostępność |
5.55
Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.
| Dostępność | Duża dostępność |
15.85
Aromatyczna przyprawa do pieczywa. Dodawana jest do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności oraz jako składniki mieszanek przyprawowych np. pieprzu ...
| Dostępność | Średnia dostępność |
6.75
Ajurwedyjskie "złote mleko" - wyjątkowa mieszanka przypraw do przyrządzenia pysznego, rozgrzewającego napoju.
| Dostępność | Duża dostępność |
20.95
Mieszanka przyprawowa o bardzo intensywnym, słodko-pikantnym, korzennym smaku. Pozwala na stworzenie aromatycznego, złocistego napoju na bazie MLEKA lub napoju roślinnego. Polecany z dodatkiem miodu lipowego.
| Dostępność | Średnia dostępność |
22.00
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.
| Dostępność | Duża dostępność |
39.00
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
| Dostępność | Duża dostępność |
31.95
SKŁADNIKI
nierafinowana sól morska, oleje roślinne* (palmowy*, słonecznikowy*), miso*(19 %) ( SOJA*, JĘCZMIEŃ*, nierafinowana sól morska, fermentowe koji),skrobia*, sok z marchwii*, przyprawy* (kolendra*, pieprz*, gałka muszkatołowa*),pietruszka* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
| Dostępność | Duża dostępność |
24.91
Niepasteryzowane miso z SOI i jęczmienia.
| Dostępność | Duża dostępność |
40.95
Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
30.45
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni
| Dostępność | Duża dostępność |
41.00