-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
PRZYPRAWY
Kardamon dodajemy do ciast, kawy, marynat, słodkich deserów oraz likierów i win.
26.95
SKŁADNIKI
ekologiczny kardamon.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1302 kJ / 311 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowoda...
| Dostępność | Duża dostępność |
29.85
Kardamon dodajemy do ciast, kawy, marynat, słodkich deserów oraz likierów i win.
| Dostępność | Duża dostępność |
25.99
Idealny do przyprawiania ryżu, wypieków, dań orientalnych i innych dań.
| Dostępność | Duża dostępność |
29.95
Kmin rzymski ma charakterystyczny ciepły aromat. Doskonale pasuje do pikantnych potraw, do dań kuchni indyjskich, duszonego mięsa, sosów, serów oraz wędlin.
| Dostępność | Duża dostępność |
7.75
Doskonale pasuje do pikantnych potraw, do dań kuchni indyjskich, duszonego mięsa, sosów, serów oraz wędlin
| Dostępność | Średnia dostępność |
6.45
Kmin rzymski ma charakterystyczny ciepły aromat. Doskonale pasuje do pikantnych potraw, do dań kuchni indyjskiej, duszonego mięsa, sosów, serów oraz wędlin.
8.55
SKŁADNIKI
kolendra* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw...
| Dostępność | Mało |
5.95
Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, likierów i wódek oraz wielu mieszanek przyprawianych np. pieprzu ziołowego i curry.
| Dostępność | Duża dostępność |
7.10
Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, likierów i wódek oraz wielu mieszanek przyprawianych np. pieprzu ziołowego i curry.
| Dostępność | Duża dostępność |
5.55
Koperek stosowany jest głównie do zup, rosołów, ziemniaków i sosów.
| Dostępność | Mało |
7.55
Kozieradkę stosuje się jako przyprawę do cielęciny, baraniny, drobiu i ryby. Podnosi walory smakowe w mieszankach przyprawowych.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.75