-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
NAPOJE,SOKI (OWOCOWE,WARZYWNE), WODY
Niepasteryzowany napój naturalnie musujący na bazie naparu z herbaty z syropem truskawkowym poddany procesowi fermentacji.
| Dostępność | Średnia dostępność |
12.95
Kombucha ta jest mieszanką owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego z północy Brazylii i imbiru z indyjskiej prowincji Gudźarat. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z imbirem i acerolą. Delikatnie musująca.przecier z aceroli* (1,7 %), ekstrakt imbiru (0,3 %)
(* certyfikowany składnik ekologiczny)
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65
Kombucha ta łączy w sobie intensywność kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo z aromatycznym imbirem i pieprzem.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65
Kombucha ta jest mieszanką owoców z Ameryki Południowej. Słodycz mango rosnącego w górskim klimacie kolumbijskich Kordylierów przełamuje tropikalny smak peruwiańskiej marakui, by razem stworzyć orzeźwiającą kompozycję.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65
Kombucha ta jest mieszanką włoskiego ogórka z Toskanii z mocnym aromatem kolendry z prowincji Trentino-Alto. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z ogórkiem i kolendrą. Delikatnie musująca.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.65
Kompleks żywych szczepów kultur bakterii probiotycznych oraz ekstrakt procesu fermentacji roślin ziołowych w tym: owocu głogu, kwiatu głogu, liści melisy, ziele dziurawca, kwiat lipy i ziele skrzypu.
| Dostępność | Mało |
57.95
Kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych (66,7%) w tym: (Lactobacillus casei LMG P-17504; L. plantarum LMG P-21020 i LMG P-21021; L. delbruecki ssp. bulgaricus LMG P-21905; L. acidophilus LMG P-21904; L. rhamnosus LMG P-21380, LMG P-23699 i DSM 16605; L. fermentum; L. lactis; Bifidobakterium breve LMG P-17500 i LMG P-17501; B. animals ssp. lactis LMG P-17502; B. longum DSM 16603; S. thermophilus LMG P-21908 i LMG P-17225), ekstrakt procesu fermentacji roślin ziołowych i owoców (33,3%): liści jeżyny (16,6%), liści czarnej porzeczki (16,6%), liści poziomki (16,6%), ziela skrzypu (16,6%), owocu czarnej porzeczki (16,6%) i jeżyny (16,6%) oraz kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych.
| Dostępność | Mało |
57.95
Skład podstawowy wszystkich koncentratów: kompleks żywych kultur bakterii probiotycznych (66,7%)(PEŁNA IDENTYFIKACJA SZCZEPÓW) ekstrakt procesu fermentacji roślin ziołowych i owoców (33,3%)
| Dostępność | Mało |
57.95
Kwas wileński nie jest nasycany dwutlenkiem węgla. Jest probiotykiem
| Dostępność | Średnia dostępność |
7.25
Wszystkie napoje ZEHO powstają wyłącznie z naturalnych i ekologicznych składników.
SKŁADNIKI
woda, soki owocowe BIO 46,5 %: sok z jabłek, sok cytryno...
| Dostępność | Średnia dostępność |
8.25
OPIS
Wszystkie napoje ZEHO powstają wyłącznie z naturalnych i ekologicznych składników
SKŁADNIKI
SKŁAD>>woda, soki owocowe BIO 48.6% : so...
8.25
Wszystkie napoje ZEHO powstają wyłącznie z naturalnych i ekologicznych składników.
SKŁADNIKI
woda, soki owocowe BIO 48.3% : sok z jabłek (45.7%), sok...
| Dostępność | Średnia dostępność |
8.25