• MIÓD MANUKA RAW MGO 100+ 250 g - MANUKORA

Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.

83.65
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
miód Manuka MGO™ 100+ (100 %).

OPIS
Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 78 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,03 g

UWAGA
Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze poniżej 20 stopni Celsjusza.

 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): MANUKORA (miód manuka)
KRAJ PRODUCENTA: Nowa Zelandia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Produkty podobne
  • Producenci