• Kategorie
  • Szukaj
  • MĄKI , SKROBIE, KUZU

Dostępność Duża dostępność
13.55
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka owsiana charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Polecamy do wypieku pieczywa mieszanego w połączeniu z mąką pszenną lub żytnią oraz do wypieków słodkich, ciasta naleśnikowego, blinów, placków.
Dostępność Duża dostępność
8.95
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka pszenna "chlebowa" otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej. Jest podstawowym składnikiem wyrobów piekarniczych, ale może służyć również do wszelkiego rodzaju wypieków oraz wyrobów mącznych.
Dostępność Duża dostępność
10.45
szt. Do przechowalni
„Podlaskie Mąki Ekologiczne” pochodzą z Zielonych płuc Polski.
Dostępność Duża dostępność
11.95
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka PSZENNA otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren PSZENICY zwyczajnej. Mąka o przemiale 480 doskonale sprawdzi się do wypieków, szczególnie lekkich ciast biszkoptowych, do ciasta naleśnikowego, a także do dań mącznych.
Dostępność Duża dostępność
10.25
szt. Do przechowalni
Mąka ryżowa biała Produkt bezglutenowy. Składniki: Mąka ryżowa 100%. Wyprodukowano w Unii Europejskiej. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w such...
Dostępność Duża dostępność
7.95
szt. Do przechowalni
ekologiczna mąka ryżowa jasna pochodzi z przemiału białego ryżu. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do zagęszczania zup i sosów oraz słodkich i słonych wypieków.
Dostępność Duża dostępność
15.85
szt. Do przechowalni
ekologiczna mąka ryżowa jasna pochodzi z przemiału białego ryżu. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do zagęszczania zup i sosów oraz słodkich i słonych wypieków.
Dostępność Duża dostępność
8.35
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszelkich wypieków - chleba, ciast, ciastek oraz deserów, naleśników, placków.
Dostępność Duża dostępność
17.00
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszelkich wypieków - chleba, ciast, ciastek oraz deserów, naleśników, placków.
Dostępność Duża dostępność
9.45
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka teff otrzymywana jest ze zmielonych ziaren miłki abisyńskiej. Dodaje potrawom lekko orzechowego aromatu. Od wieków stosowana przez ludność z krajów afrykańskich do przyrządzania tradycyjnego chleba, zwanego injera. Polecamy do wypieku pieczywa, placków, ciast, ciasteczek, naleśników, a także jako zagęstnik do zup i sosów.
Dostępność Duża dostępność
16.45
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka z ciecierzycy otrzymywana jest ze zmielonych ziaren cieciorki. Charakteryzuje się lekko orzechowym posmakiem. Można stosować ją samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk. Polecamy do wypieku pieczywa, makaronów, a szczególnie naleśników, zwanych socca. Posiada silne właściwości wiążące, w związku z czym doskonała również do zagęszczania zup i sosów.
Dostępność Duża dostępność
9.55
szt. Do przechowalni