-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
MĄKI , SKROBIE, KUZU
Mąka owsiana BIO bezglutenowa 500 g
| Dostępność | Duża dostępność |
13.55
Ekologiczna mąka owsiana charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Polecamy do wypieku pieczywa mieszanego w połączeniu z mąką pszenną lub żytnią oraz do wypieków słodkich, ciasta naleśnikowego, blinów, placków.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.95
Ekologiczna mąka pszenna "chlebowa" otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej. Jest podstawowym składnikiem wyrobów piekarniczych, ale może służyć również do wszelkiego rodzaju wypieków oraz wyrobów mącznych.
| Dostępność | Duża dostępność |
10.45
„Podlaskie Mąki Ekologiczne” pochodzą z Zielonych płuc Polski.
| Dostępność | Duża dostępność |
11.95
Ekologiczna mąka PSZENNA otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren PSZENICY zwyczajnej. Mąka o przemiale 480 doskonale sprawdzi się do wypieków, szczególnie lekkich ciast biszkoptowych, do ciasta naleśnikowego, a także do dań mącznych.
| Dostępność | Duża dostępność |
10.25
Mąka ryżowa biała
Produkt bezglutenowy.
Składniki: Mąka ryżowa 100%.
Wyprodukowano w Unii Europejskiej.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Przechowywać w such...
| Dostępność | Duża dostępność |
7.95
ekologiczna mąka ryżowa jasna pochodzi z przemiału białego ryżu. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do zagęszczania zup i sosów oraz słodkich i słonych wypieków.
| Dostępność | Duża dostępność |
15.85
ekologiczna mąka ryżowa jasna pochodzi z przemiału białego ryżu. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do zagęszczania zup i sosów oraz słodkich i słonych wypieków.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.35
Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszelkich wypieków - chleba, ciast, ciastek oraz deserów, naleśników, placków.
| Dostępność | Duża dostępność |
17.00
Ekologiczna mąka ryżowa jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna ryżu. Polecamy do wszelkich wypieków - chleba, ciast, ciastek oraz deserów, naleśników, placków.
| Dostępność | Duża dostępność |
9.45
Ekologiczna mąka teff otrzymywana jest ze zmielonych ziaren miłki abisyńskiej. Dodaje potrawom lekko orzechowego aromatu. Od wieków stosowana przez ludność z krajów afrykańskich do przyrządzania tradycyjnego chleba, zwanego injera. Polecamy do wypieku pieczywa, placków, ciast, ciasteczek, naleśników, a także jako zagęstnik do zup i sosów.
| Dostępność | Duża dostępność |
16.45
Ekologiczna mąka z ciecierzycy otrzymywana jest ze zmielonych ziaren cieciorki. Charakteryzuje się lekko orzechowym posmakiem. Można stosować ją samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk. Polecamy do wypieku pieczywa, makaronów, a szczególnie naleśników, zwanych socca. Posiada silne właściwości wiążące, w związku z czym doskonała również do zagęszczania zup i sosów.
| Dostępność | Duża dostępność |
9.55