• Kategorie
  • Szukaj
  • MĄKI , SKROBIE, KUZU

Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Dostępność Duża dostępność
26.95
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Dostępność Średnia dostępność
36.55
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MIGDAŁY mielone 100 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2473 kJ/598 kcal Tłuszcz 52 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1...
Dostępność Duża dostępność
19.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MIGDAŁY mielone 100 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2473 kJ/598 kcal Tłuszcz 52 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1 g Węglowodany 4,1...
Dostępność Duża dostępność
29.95
szt. Do przechowalni
Jest to mąka z migdałów blanszowanych 100%.
Dostępność Duża dostępność
27.95
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
Dostępność Duża dostępność
13.85
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka orkiszowa otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Zawiera gluten dobrze przyswajalny przez organizm. Mąka orkiszowa o przemiale 700 może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, placuszków i klusek.
Dostępność Duża dostępność
13.95
szt. Do przechowalni
ORKISZ Probio przeciwieństwie do współczesnego ORKISZU jest szlachetny i ma doskonały lekko orzechowy smak.
Dostępność Duża dostępność
16.45
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI mąka ORKISZOWA razowa typ 2000* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna mąka ORKISZowa typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochod...
Dostępność Duża dostępność
12.45
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka orkiszowa typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna pszenicy orkisz. Zawiera gluten dobrze przyswajalny przez organizm. Mąka orkiszowa razowa może być samodzielnie stosowana do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, placuszków i klusek.
Dostępność Duża dostępność
12.95
szt. Do przechowalni
Wszystkie produkty z orkiszu ekologicznego NIRO produkuje z odmian, które zalecała św. Hildegarda z Bingen.
Dostępność Duża dostępność
25.65
szt. Do przechowalni
Ekologiczna mąka ORKISZowa otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren PSZENICY ORKISZ. ORKISZ jest starą odmianą PSZENICY. W starożytności ceniony za swoje walory odżywcze. Zawiera GLUTEN dobrze przyswajalny przez organizm. Ekologiczna mąka ORKISZowa o przemiale 700 może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, placuszków i klusek.
Dostępność Duża dostępność
14.55
szt. Do przechowalni