• Producent - Fabijańscy POLSKA

MAKARON (GRYCZANY) MUSZLA GNOCCHI SARDI BEZGLUTENOWY BIO 250 g
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
11.65
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI mąka jaglana*, naturalna woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny)
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
14.45
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI mąka z ciecierzycy*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
13.35
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI mąka z groszku zielonego*, woda źródlana, (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
12.65
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI mąka z groszku zielonego*, woda, źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
12.95
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI mąka ryżowa*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
11.42
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI mąka ryżowa*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
11.95
szt. Do przechowalni
Bezglutenowy makaron ekologiczny ryżowy na wodzie źródlanej. 100% mąki ryżowej.
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
11.07
szt. Do przechowalni
Skład: ekologiczna mąka ryżowa, bezglutenowa z certyfikowanych upraw ekologicznych oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 mln lat. Różnice kolorystyczne i smakowe: Rośliny, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
11.38
szt. Do przechowalni
Skład: ekologiczna mąka ryżowa, bezglutenowa z certyfikowanych upraw ekologicznych oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 mln lat. Różnice kolorystyczne i smakowe: Rośliny, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
Wysyłka w ciągu 2-3 dni
Dostępność Duża dostępność
11.42
szt. Do przechowalni