• Kategorie
  • Szukaj
  • DIETA NISKOBIAŁKOWA

Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Dostępność Duża dostępność
6.35
szt. Do przechowalni
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji. Nie zawiera węglowodanów, cukrów. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Dostępność Duża dostępność
7.00
szt. Do przechowalni
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej.
Dostępność Duża dostępność
6.45
szt. Do przechowalni
Tylko 9 kcal,0 tłuszczu, 0 cukru, 0 węglowodanów
Dostępność Duża dostępność
9.45
szt. Do przechowalni
Specjalnie dla wygody gotowania, nasz makaron spaghetti PKU został zwinięty w gniazda, które po wrzuceniu do gotującej się wody, już po kilku minutach łatwo dają się rozwinąć, a po ugotowaniu pozwalją cieszyć się kształtem prawdziwego włoskiego spaghetti.
OPIS Makaron świderki niskobiałkowy to doskonały wybór dla osób na diecie niskobiałkowej, które nie chcą rezygnować ze smaku. Doskonale sprawdza się w zupach oraz w...
Dostępność Duża dostępność
10.95
szt. Do przechowalni
Makaron spaghetti niskobiałkowy PKU 250g bez mleka, jajek
Dostępność Średnia dostępność
18.95
szt. Do przechowalni
Niskobiałkowy makaron to zdrowa alternatywa klasycznego makaronu fusilli.
Masło klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.
Dostępność Duża dostępność
51.95
szt. Do przechowalni
Mieszanka deserowa niskobiałkowa PKU 150g bez mleka, jajek, glutenu
Dostępność Duża dostępność
12.75
szt. Do przechowalni
Składniki: skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, z tapioki), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar.