• Kategorie
  • Szukaj
  • mąki skrobie mieszanki

Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów.
Dostępność Duża dostępność
5.35
szt. Do przechowalni
Koncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Bezglutenowy koncentrat ciasta w proszku do wypieku piernika , również w wersji wegańskiej .
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku bezglutenowych muffinów.
Dostępność Duża dostępność
11.35
szt. Do przechowalni
Upiecze Ci się! Naleśniki to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy i zbędnych ulepszaczy.
Dostępność Duża dostępność
12.00
szt. Do przechowalni
Mieszanka piekarnicza uniwersalna bezglutenowa jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych proporcjach.
Dostępność Średnia dostępność
11.00
szt. Do przechowalni
Z tej mieszanki mąk można łatwo przyrządzać chleb i ciasta drożdżowe
Dostępność Duża dostępność
23.95
szt. Do przechowalni
Składniki: skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, z tapioki), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar.
Dostępność Średnia dostępność
16.45
szt. Do przechowalni
Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów MLECZNYch i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.
Dostępność Duża dostępność
7.35
szt. Do przechowalni
Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów MLECZNYch i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.
Dostępność Duża dostępność
11.95
szt. Do przechowalni