• Pieczywo chrupkie dyniowe z kolendrą BEZGLUTENOWE BIO 50 g CRISPINS

Ekologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie dyniowe Crispins BIO z kolendrą to świetny wybór na śniadanie lub przekąskę ze względu na wysoką zawartość naturalnego białka i niską zawartość tłuszczu.

4.15
szt. Do przechowalni
Dostępność Średnia dostępność
Ekologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie dyniowe Crispins BIO z kolendrą to świetny wybór na śniadanie lub przekąskę ze względu na wysoką zawartość naturalnego białka i niską zawartość tłuszczu.
SKŁADNIKI
mąka ryżowa biała*, mąka z pestek dyni* 20 %, sól morska, czosnek granulowany*, kolendra suszona* 0,4 %.
*składniki pochodzące z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie