• WAFLE RYŻOWE BEZGLUTENOWE BIO 110 g - LESTELLO

Wafle ryżowe to idealna przekąska szczególnie dla osób aktywnych. Z powodzeniem zastępują tradycyjne pieczywo, łatwo zaspokoić nimi głód między posiłkami.

5.05
szt. Do przechowalni
Dostępność Duża dostępność

SKŁADNIKI
100 % ryż brązowy ekologiczny.

OPIS
Produkt bezglutenowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Wafle ryżowe to idealna przekąska szczególnie dla osób aktywnych. Z powodzeniem zastępują tradycyjne pieczywo, łatwo zaspokoić nimi głód między posiłkami.
W opakowaniu jest 17 wafli.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1612 kJ/381 kcal
Tłuszcz - 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,8 g
Węglowodany - 79 g
w tym cukry - 1,2 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,05 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.

PRODUCENT - NAZWA I ADRES: LESTELLO Sp. zo.o. Cmolas 475 36-105 Cmolas KRAJ PRODUCENTA: Polska

 

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): LESTELLO (wafle, płatki)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci