-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej wysyłki brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
PRZETWORY Z OWOCÓW I WARZYW
SKŁADNIKI
pomidory*, sok pomidorowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
| Dostępność | Duża dostępność |
8.45
Pomidory w sosie własnym, bez skóry, w całości.
| Dostępność | Duża dostępność |
8.14
Ekologiczne pomidory suszone doskonale sprawdzają się jako dodatek do zapiekanek warzywnych i zup. Polecamy również w postaci rozdrobnionej jako przyprawę np. do risotto.
| Dostępność | Duża dostępność |
9.45
Idealne jako przystawka lub jako dodatek do sałatek, pizzy oraz dań mięsnych i rybnych.
| Dostępność | Duża dostępność |
18.45
Powidła śliwkowe można wykorzystać na kanapkę, do naleśników, wypieków czy herbaty
| Dostępność | Duża dostępność |
13.45
Skład: Śliwki węgierki * (100%). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli COBICO PL-03-001216
| Dostępność | Duża dostępność |
28.45
SKŁADNIKI
śliwki ekologiczne 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
| Dostępność | Duża dostępność |
24.85
Przecier z jabłek BIO. Można spożywać bezpośrednio, bądź jako dodatek do ciast i deserów.
| Dostępność | Średnia dostępność |
10.25
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z makaronem. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek).
| Dostępność | Duża dostępność |
12.95
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów
| Dostępność | Duża dostępność |
8.45
SKŁADNIKI:
Przetarte pomidory*, bazylia (0,4%) *certyfikowany składnik ekologiczny
13.95
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
| Dostępność | Duża dostępność |
13.55