• Kategorie
  • Szukaj
  • OCET I SÓL

W tej kategorii znajdziemy różnego rodzaju octy; niefiltrowany jabłkowy,gruszkowy, ryżowy, balsamiczny, winny. Jeśli potrzebujemy soli możemy wybierać wśród soli morskiej, himalajskiej, czarnej a wykąpiemy się w soli gorzkiej (epsom)

Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
Dostępność Duża dostępność
20.95
szt. Do przechowalni
Sól wybierana ze względu na korzyści zdrowotne.
Dostępność Średnia dostępność
21.00
szt. Do przechowalni
Sól wybierana ze względu na korzyści zdrowotne.
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6%.
Dostępność Duża dostępność
23.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*(*składniki ekologiczne)
Dostępność Średnia dostępność
73.85
szt. Do przechowalni
Ocet gruszkowy niefiltrowany, niepasteryzowany, żywy ocet gruszkowy - w 100% naturalny.
Dostępność Mało
11.55
szt. Do przechowalni
Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany.
Dostępność Duża dostępność
18.45
szt. Do przechowalni
Ocet produkowany tradycyjną metodą z jabłek z upraw biodynamicznych Demeter. Niefiltrowany i niepasteryzowany.
Dostępność Duża dostępność
20.85
szt. Do przechowalni
Ocet ryżowy do sushi jest wykonany z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Dostępność Duża dostępność
21.95
szt. Do przechowalni
Niepasteryzowany ekologiczny ocet spirytusowy.
Dostępność Duża dostępność
12.75
szt. Do przechowalni
Ocet z wina z białych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny) Kwasowość 6%
Dostępność Duża dostępność
15.65
szt. Do przechowalni
Ocet winny różany uzyskuje się dzięki naturalnej fermentacji z ekologicznych owoców róży, aromatyzowanych pękami róży.
Dostępność Średnia dostępność
15.95
szt. Do przechowalni