-
MORWA W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
15.35
Dostępność | Duża dostępność 19 szt. |
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), morwa biała* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2120 kJ/508 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 7,0 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci