• Kategorie
  • Szukaj
  • soki warzywne nfc bez cukru

SKŁADNIKI sok imbirowy* 99,1%, sok z cytryn* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność Duża dostępność
25.85
szt. Do przechowalni
Sok z marchewek* (70%), sok jabłkowy* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dostępność Duża dostępność
8.99
szt. Do przechowalni
Sok z pomidora to doskonałe uzupełnienie codziennej diety. Tak jak inne soki z naszej oferty, dobrze sprawdzi się bez względu na porę roku, ubogacając smak i wartość pożywienia i napojów. Zachwyci naturalnym, autentycznym smakiem – takim jak przed laty! To naturalny produkt, po który możesz sięgać każdego dnia. Źródło potasu. Produkt pasteryzowany.
Dostępność Duża dostępność
7.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI soki z kwaszonych: buraków* (40%), pomidorów* (20%), kapusty* (10%), ogórków* (10%), marchwi* (10%), brokułów* (10%), czosnek*, sól (*certufikowany składnik ekologiczny)
Dostępność Duża dostępność
10.95
szt. Do przechowalni
Źródło potasu. Potas pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi oraz pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego.
Dostępność Duża dostępność
16.50
szt. Do przechowalni
Sok można pić samodzielnie lub w połączeniu z innymi sokami. Producent sugeruje, aby pić sok w porcjach 20 ml, trzy razy dziennie.
Dostępność Duża dostępność
18.95
szt. Do przechowalni
Sok można pić samodzielnie lub w połączeniu z innymi sokami. Producent sugeruje, aby pić sok w porcjach 20 ml, trzy razy dziennie.
Dostępność Duża dostępność
37.99
szt. Do przechowalni
Doskonały, jako codzienny napój oraz dodatek do tradycyjnego, czerwonego barszczu.
Dostępność Duża dostępność
7.95
szt. Do przechowalni
SOK Z BURAKA KISZONEGO NFC BEZGLUTENOWY BIO 1 L
Dostępność Duża dostępność
12.55
szt. Do przechowalni
Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych, nie z koncentratu.
Dostępność Duża dostępność
9.85
szt. Do przechowalni
Źródło potasu. Potas pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Dostępność Duża dostępność
16.85
szt. Do przechowalni
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację.