![""VEGETARIUS"" ADAM EJGIRD-ZALESKI](/upload/ekologia/logos//VEGETARIUS111%283%29.jpg)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Zastępnik jajka niskobiałkowy pku bezglutenowy 200g BALVITEN
![Zastępnik jajka niskobiałkowy pku bezglutenowy 200g BALVITEN Zastępnik jajka niskobiałkowy pku bezglutenowy 200g BALVITEN](/images/ekologia/0-1000/Zastepnik_jajka_200g_%5B64%5D_480.jpg)
![Zastępnik jajka niskobiałkowy pku bezglutenowy 200g BALVITEN Zastępnik jajka niskobiałkowy pku bezglutenowy 200g BALVITEN](/images/ekologia/0-1000/Zastepnik_jajka_200g_%5B64%5D_480.jpg)
Skład: skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca: E464 i E461, barwnik: betakaroten.
Wpisz swój e-mail |
Dostępność |
Brak towaru
|
Skład: skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca: E464 i E461, barwnik: betakaroten.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1451 kJ/347 kcal
Białko 0,3 g
Fenyloalanina 10,3 mg
Węglowodany 85,7g
Tłuszcz 0,3 g
Sposób przyrządzenia:2 łyżeczki zastępnika jajka PKU dodać do 100 ml wody. Ubijać przez 3 min do uzyskania jednolitej masy. Tak przygotowany zastępnik jajka można stosować jako dodatek przy sporządzaniu ciasta na pierogi, makaron i naleśniki.
Przepis na jajecznicę: pieczarki podsmażyć z cebulką, następnie dodać ubitą masę zastępnika jajka PKU, doprawić do smaku i smażyć przez około 3min.
Jednostka miary: opakowanie
Waga: 200g
- Producenci